„Când și cum am simțit acel lucru pentru România” – UVT a premiat câștigătorii

5
timisoara capitala 2023

Universitatea de Vest din Timișoara a premiat câștigătorii concursului de proză scurtă „Când și cum am simțit acel lucru pentru România”. În competiție și-au înscris lucrările peste 30 de participanți.

La finalul lunii decembrie, juriul a parcurs cele peste 30 de lucrări trimise și a stabilit clasamentul final pentru primele locuri de la fiecare categorie de participanți. Din juriu au făcut parte profesorul Dorel Micle, de la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, Marilena Tudor, directorul Editurii UVT și studenta Andreea Argeșanu, președinte OSUT.

Astfel, la categoria elevi, câștigătorii sunt: Julia Nămoloiu (primul loc), Iulia Maria Sfetcu (locul al doilea) și Bogdan Muscă (locul 3); la categoria studenți – 1. Ioana Vlad, 2. Marcu Nicola, 3. Alexandru Lazea și Raluca Ionita (la egalitate de puncte); categoria general – 1. Silviu Ilievici, 2. Raimondo Mario Rupp, 3. Dorin Tismănariu și Teodora Boda (la egalitate de puncte).

Cuib de vise 1000x100

Alături de câștigătorii desemnați și de componenții juriului, la evenimentul de decernare a premiilor au participat rectorul UVT Marilen Pirtea și prorectorul Mădălin Bunoiu.

Universitatea de Vest din Timișoara se implică nu doar în formarea de intelectuali, ci și în împlinirea caracterelor. Parte din această dorință a noastră este și discuția publică despre valori ale societății din care facem parte. De asemenea, suntem bucuroși să descoperim oameni talentați, care știu să prezinte într-o formă literară deosebită aceste idei care ne privesc pe toți. Îi felicit pe competitori și mă bucur sincer alături de cei premiați azi.”, a declarat, la decernarea premiilor, Marilen Pirtea, rectorul UVT.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/