„Când furia naturii face ravagii în judeţ, cui îi trece prin minte să facă calcule politice?”

În condițiile în care o parte din politicieni abia au așteptat relaxarea măsurilor în contextul epidemiologic pentru a da startul ticluirii alianțelor în vederea bifării unui procent notabil la urne cu ocazia alegerilor din acest an, președintele Uniunii Sârbilor din România – filiala Moldova Veche, Adrian Moiseș, le reamintește celor nerăbdători să nu spună „hop” până nu vor fi puse la punct două probleme importante: inundațiile și situația noului coronavirus.

„Este prematur să vorbim cu cine va face alianță Uniunea Sârbilor sau oricare alt partid. Când furia naturii face ravagii în județ, cui îi trece prin minte să facă calcule politice? Pe lângă acest lucru mai este și situația noului coronavirus. E drept că vorbim despre relaxare, dar oricând ne putem trezi cu un nou val vizavi de infectări.”, a ținut să atragă atenția Adrian Moiseș.

Referitor la cum vede totuși viitoarea campanie electorală, viceprimarul orașului Moldova Nouă încă trage speranța ca viitorii candidați pentru scaunul de primar să dea dovadă de bun-simț și să nu transforme totul într-o albie de porci.

„Ne dorim o campanie curată, de bun-simț. Cel puțin noi, Uniunea Sârbilor, nu vom intra în mocirla politicii locale care se pare că se preconizează. Cred că atacurile la persoană sau zvonurile aruncate în spațiul public ar trebui să nu caracterizeze campania electorală din acest an.”, a subliniat Moiseş.