Canalizarea, una dintre cele mai așteptate investiții pentru bocșeni, se apropie de concretizare

În sfârșit, bocșenii vor ajunge la nivelul de civilizație după care au tânjit zeci de ani. Autoritățile locale fac ultimele demersuri pentru a demara lucrările pentru canalizare și alimentare cu apă, o investiție istorică în Bocșa.

Fiind poate cea mai așteptată investiție la nivel de oraș, lucrările de canalizare și extinderea alimentării cu apă se apropie de concretizare.

„În momentul de față canalizarea și extinderea alimentării cu apă vor începe luna aceasta. Chiar zilele acestea avem ședință tehnică pentru modalitățile de începere a lucrărilor. Marii beneficiari sunt locuitorii din Bocșa Montană, în mod special cei de la calea ferată în jos spre strada Reșița”, a explicat primarul Eugen Cismăneanțu.

Investiția este una deosebit de importantă atât prin faptul că este așteptată cu sufletul la gură de întreaga comunitate, dar și pentru că sumele investite se apropie de 18 milioane de euro.

„Investiția se derulează prin Consiliul Județean și societatea Aquacaraș. Este una benefică și fără de care orașul nu se putea dezvolta normal. De aceea spun că este o investiție mare și care va necesita multă răbdare din partea bocșenilor, pentru că vom veni iar cu utilaje, vom săpa, dar la final va ieși un lucru foarte bun și bocșenii vor avea civilizația în fața casei”, a mai explicat edilul-șef.

Data până la care ar trebui finalizate lucrările este sfârșitul anului 2015.

Foto: arhivă