Campionatul Național de Escaladă pe panou, la un pas de start în parcul Teiuș din Caransebeș

Parcul de agrement Teiuș va fi animat în acest sfârșit de săptămână cu ocazia desfășurării în premieră a Campionatului Național de Escaladă pe panou, acțiune organizată de mai multe ONG-uri din Caransebeș, cu sprijinul Primăriei Caransebeș și al Federației Române de Alpinism și Escaladă.

Acțiunea va începe sâmbătă, 29 august, la ora 10.00, cu Concursul Național de Escaladă Viteză „Alergăm pe verticală!” – Open, adresat tuturor categoriilor de vârstă. De la ora 15.00 vor avea loc calificările pentru Campionatul Național de Escaladă: copii, juniori și tineret, iar duminică va avea loc, de la ora 12.00, finala campionatului.


Cei care sunt pasionați de acest sport se pot înscrie de astăzi, de la ora 18.00, în parcul Teiuș, unde vor fi respectate toate condițiile de igienă impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. De la ora 20.00 va avea loc ședința tehnică.

leader board 728 x 90 px

Competiția face parte din proiectul „Alte Sporturi pentru Caransebeș”, un proiect susținut financiar de Primăria Caransebeș, la care și-au dat concursul mai multe asociații și organizații, prin care oferă gugulanilor opțiuni sportive și nu numai pentru viitorul orașului. „Viitorul înseamnă copii fericiți… vă invităm alături de noi pentru a schimba viitorul!”.

De asemenea, în acest proiect s-au implicat financiar mai multe societăți comerciale din Caransebeș care susțin mișcarea în rândul copiilor și tinerilor, precum și oferirea de posibilități de a-și petrece timpul armonios în natură.