Campion cu CFR, reșițeanul Cristi Bobar rămâne la Cluj

Fostul oficial din Valea Domanului și al lui Dinamo va rămâne, cel mai probabil, în Gruia, chiar dacă plecarea lui Dan Petrescu e tot mai sigură.

Responsabil în principal de echipa a doua a ardelenilor, dar și alături de Dan Petrescu ori de câte ori a fost nevoie, Cristi Bobar a purtat la gât anul acesta medalia de campion al României. E cea mai importantă performanță obținută de Bobar în calitate de oficial al unui club, chiar dacă acesta își minimalizează rolul. „E o mare bucurie, e normal după ce câștigi un titlu de campion, deși eu m-am ocupat mai mult de echipa a doua, de tinerii pe care îi pregătim pentru prima echipă. Am lucrat cu Dan Petrescu, un profesionist desăvârșit și n-a fost deloc ușor, pentru că e un perfecționist, un antrenor foarte pretențios. Am lucrat totodată cu un staff administrativ foarte puternic, cu oameni care nu se gândesc decât la performanță”, a declarat Bobar.

Reșițeanul nu a vrut să comenteze despre eventuala plecare a lui Dan Petrescu, dar a confirmat că el și-ar dori să continue munca în Gruia. „Contractul meu expiră în vara asta, acum sunt în vacanță, dar în scurt timp voi vedea ce fac. La CFR știu că se vrea performanță, știu că se investește și că am ocazia să lucrez alături de cei mai buni. Chiar dacă nu sunt într-o funcție la fel de importantă cum am avut la alte cluburi, e o mare bucurie să pot pune umărul la asemenea performanțe. Vedem ce va fi, cel mai probabil rămân la Cluj”, a mai spus oficialul ceferist.