Campanie helveto-română la Oţelu Roşu. În favoarea câinilor şi pisicilor!

po 1000x100px (3)
explo 1000x200

Stăpânii de câini şi pisici din Oţelu Roşu vor beneficia gratuit de sterilizare pentru animalele din locuinţă, în perioada 22-25 septembrie.  

Întreaga activitate de sterilizare va fi efectuată de membrii asociaţiei elveţiene care au realizat un adăpost de animale la standarde europene printr-un important proiect de voluntariat. După ce Primăria Oţelu Roşu le-a oferit gratuit teren în zona Gai, acum administraţia publică locală doreşte să se implice mai mult, prin alocarea de fonduri pentru hrana şi medicamentele animalelor, aproape 100 la număr adăpostite în centru. În acest sens, primarul Luca Mălăiescu i-a invitat pe tinerii voluntari să înfiinţeze o asociaţie locală pe lângă cea europeană pentru a putea realiza o colaborare.

Campania de sterilizare va avea loc la adăpostul de animale din zona Gai, acolo unde voluntarii, tineri veterinari din Elveţia, vor efectua sterilizările în cabinetul nou înfiinţat din cadrul adăpostului.

banner 1000 x 100 hd
expresb 1000x100

„Câinii sunt bine îngrijiţi, stau în țarcuri, primesc hrană, tratament medical unde este cazul şi le sunt curăţate cuştile. Noi sperăm ca lumea să ni se alăture și să înțeleagă necesitatea campaniilor de sterilizare pe care noi le facem periodic, gratuit”, ne-a menționat Olivier Bieli, unul dintre membrii organizaţiei europene shkr.ch.

banner 1000 x 100 hd
upt 1000x100
03 britannia 1000 x 100 gif