Din cele 5 spitale cărăşene, unul singur nu şi-a îndeplinit indicatorii de performanţă!

untitled design set 970x90 px

Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin informează că a „finalizat concluziile“ în urma seriei de întâlniri cu reprezentanții spitalelor din județ, cu care se află în relații contractuale.

Aceste întâlniri au fost inițiate în urma deciziei președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, iar invitați au fost și edilii localităților respective. Scopul acestor reuniuni a fost acela de a armoniza practica medicală cu actele normative în vigoare și modificarea procedurilor, identificarea unor soluții pentru eficientizarea activității, reducerea cheltuielilor și creșterea calității serviciilor oferite de unitățile sanitare cu paturi din județ“, precizează Flavius Rotaru, purtător de cuvânt al CJAS Caraş-Severin.

Concluzia principală o prezintă Nicolae Drăgan-Țeicu, președintele Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin: spitalele din Caransebeş, Oraviţa, Moldova Nouă şi Oţelu Roşu şi-au îndeplinit până acum indicatorii de performanţă, însă nu şi spitalul din Reşiţa.

publicitate ziar expresb 1000x100

„Dintre cele cinci spitale cărășene, patru și-au îndeplinit indicatorii de performanță – mai puțin Spitalul Județean de Urgență Reșița –, însă sperăm ca în următoarele luni acesta să se încadreze în bugetul alocat și să cheltuie fondurile alocate în contract. În cadrul întâlnirilor am putut afla problemele cu care se confruntă cadrele medicale în practică, am putut propune soluții administrației locale și am oferit elemente suplimentare pentru îmbunătățirea actului medical“, spune Nicolae Drăgan-Țeicu, fără a ne informa ce „elemente suplimentare“ a oferit „pentru îmbunătăţirea actului medical“.

În cursul lunii septembrie, reprezentanţii CJAS vor avea întâlniri cu conducerea Colegiului Medicilor, cu medicii de familie și cu alți furnizori aflați în relații contractuale cu CJAS Caraș-Severin, mai transmite purtătorul de cuvânt al instituţiei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/