Campanie de donații! Vasile Stoica, lugojeanul paraplegic de Cartea Recordurilor, va avea un volum biografic

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Ziua de 30 iunie ar fi trebuit să fie prilej de sărbătoare pentru sportivul paraplegic Vasile Stoica, cel care a reușit să își înscrie numele în celebra Carte a Recordurilor – Guiness World Book of Records. La acea dată, atletul ar fi împlinit 50 de ani. Totodată, în 24 iulie anul acesta se împlinește un an de când Vasile Stoica a trecut la cele veșnice. În semn de omagiu, Clubul Sportiv al Handicapaților Fizic Maraton’93 Lugoj a inițiat o campanie pentru finanţarea unei cărti biografice, carte pe care sportivul lugojean și-ar fi dorit să o scrie.

Volumul, cu titlul „Roțile curajului”, ar putea vedea lumina tiparului cu ajutorul oamenilor cu suflet mare care pot sprijini prin donații proiectul dedicat lui Vasile Stoica. Orice sumă este bine-venită, iar cei interesați pot dona către Clubul Sportiv al Handicapaților Fizic Maraton’93 Lugoj, în contul RO42RNCB0252007378760001, Banca Comercială Română S.A., pentru cartea „Roțile curajului”. De asemenea, toți cei care vor să transmită membrilor clubului câteva cuvinte cu privire la sportivul lugojean, întâmplări ori impresii, sunt bine-veniți. Cartea își propune să depene povestea vieții lui Vasile Stoica, cuprinzând însemnări din jurnalele sale de călătorie și imagini ale parcursului său prin lume.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În anul 1999, Consiliul Local al Municipiului Lugoj i-a acordat lui Vasile Stoica titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Lugoj, ca semn de „recunoaştere a meritelor din activitatea sportivă, a activităţilor desfăşurate privind sensibilizarea opiniei publice faţă de problemele persoanelor cu dizabilităţi, precum şi pentru promovarea imaginii Lugojului şi României în lume”. Atletul în scaun rulant și-a dedicat viaţa pentru a demonstra că orice este posibil, dacă există voință, și a militat întreaga sa viață pentru persoanele cu dizabilități, arătând că „normalitatea” poate fi atinsă indiferent de atributele cu care ne naștem.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/