Reabilitate pentru a fi sparte! Trotuarele din apropierea Pieței Agroalimentare, făcute praf la nici un an după ce au fost modernizate

Lucrările de mântuială, marcă patentată de actuala administrație locală a Lugojului, continuă. Una dintre ultimele astfel de realizări este vizibilă în imediata vecinătate a pieței agroalimentare Timișul.

Anul trecut, pe toată lungimea digului, dinspre autogară până la intrarea spre Splaiul „George Coșbuc”, au fost refăcute trotuarele. Arătau chiar bine, cu dalele roșii și gazon întreținut pe margine. Doar că edilii locali și-au adus aminte că ar mai trebui efectuată o lucrare, așa că zilele trecute pe lungimea dintre pasarela lui Boldea și artera sus-amintită, muncitorii unei societăți comerciale s-au apucat de spart, pentru a monta mai mulți stâlpi de curent electric.

„A fost o suplimentare la lucrarea realizată anterior și anume aceea de introducere prin subteran a cablurilor pentru alimentarea stâlpilor electrici, care s-au montat acolo. Dalele scoase vor fi puse la loc.”, ne-a spus Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului.

În prezent, locul arată mai rău decât înainte de a fi efectuată investiția și, în plus, este completat la unul dintre capeți de craterul imens care a luat locul sensului giratoriu din intersecția pieței.

Culmea este că atunci când au fost reabilitate trotuarele, pe porțiunea dintre fosta autogară și pasarelă, au fost montați stâlpi, însă atunci edilii locali nu s-au gândit că aceștia erau prioritari chiar în perimetrul pieței, cel mai circulat de către lugojeni.