Campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae” a ajuns la jumătatea drumului

Cuib de vise 1000x100

100 de copii proveniți din familii defavorizate de pe raza județului Caraș-Severin vor simți căldura, atât la propriu, cât și la figurat. Încă 100 își așteaptă ghetuțele. 

Campanie umanitară intitulată „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, demarată de Asociația „Centrul de Tineret Moniom”, este în continuă derulareîn vederea strângerii de fonduri pentru achiziționarea și distribuirea de încălțăminte de iarnă noi pentru un număr cât mai mare de copii din municipiul Reșița, dar și din întreg județul Caraș-Severin.

Peste 13.000 de lei s-au adunat până în momentul de față, bani care vor fi folosiți pentru achiziționarea a 100 de perechi de cizmulițe din piele, destinate copiilor cu vârsta până în 14 ani, proveniți din familii nevoiașe. Campania, susținută de ATOR Banatul de Munte, cu sprijinul Episcopiei Caransebeșului și al Asociației „Centrul de Tineret Moniom”, alături de alte instituții și asociații partenere își propune strângerea a încă 13.000 de lei pentru restul de 100 de beneficiari.

Se spune în Sfânta Scriptură că „mai fericit este a da, decât a lua” (Fapte, 20,35)

Pentru acest proiect umanitar, modalitățile concrete de strângere a fondurilor sunt: o colectă în bani în toate bisericile din Caraș-Severin, strângere de donații (anonime sau pe bază de tabel) în instituțiile și organizațiile partenere, sponsorizări din partea agenților economici sau a altor entități direct în contul proiectului, sau donații în perechi de încălțăminte de iarnă noi, în conformitate cu nevoile beneficiarilor.

publicitate si promovare in ziar

Totodată, cei care doresc pot dona bani în contul campaniei: IBAN: RO87BTRLRONCRT0270766801, Banca Transilvania, Asociația „Centrul de tineret Moniom”, CUI: 33907287.

„Campania «Ghetuțele lui Moș Nicolae» este pentru că ne pasă realmente de copiii săraci de lângă noi și de sănătatea lor, pentru că am înțeles că, dincolo de portocala și dulciurile cu care sunt «răsfățați» de multe ori (doar) în această perioadă, copiii sărmani au nevoie de… ghetuțe pentru a primi darul Moșului. Așa suntem noi, oamenii moderni: mult prea grăbiți pentru a vedea lucrurile în profunzime, dăruim dulciuri pentru a le pune în ghetuțe, dar unii copii nu au în ce să le primească. Dăruim, de multe ori, ceea ce credem noi că ceilalți au nevoie, sau ceea ce ne prisosește, fără să fim atenți de fapt, la nevoia celor care primesc”, spune părintele Mihai Ciucur, responsabilul pentru înființarea Centrului de Tineret Moniom și pentru întreaga dezvoltare a comunității peste care slujește.

Express de Banat susține această campanie umanitară în calitate de partener media.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/