Campania de informare „EuroInfo Fonduri 2011” a adus premiul întâi în județ

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a acordat premiul întâi Instituției Prefectului județului Caraș-Severin, prin Serviciul Afaceri Europene, pentru proiectul „Campanie de informare EuroInfo Fonduri 2011”.

La sfârșitul lunii trecute, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organiztat Conferința Internațională „Inovație și calitate în sectorul public”, în cadrul căreia au fost premiate exemplele de bună practică ale administrației publice din România. Astfel, premiul întâi a fost câștigat de Instituția Prefecturii județului Caraș-Severin, prin Serviciul Afaceri Europene și cu proiectul „Campanie de informare EuroInfo Fonduri 2011”.

Scopul evenimentului organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici a avut ca scop, pe lângă festivitatea de premiere, și promovarea experienței și rezultatelor remarcabile ale administrației publice din țară și punerea în valoare a celor mai eficiente și inovative practici.

Proiectul ”Campanie de informare EuroInfo Fonduri 2011”, s-a desfăşurat în judeţul Caraş-Severin, în perioada ianuarie-decembrie 2011 şi a constat în informarea celor potenţiali interesaţi asupra posibilităţilor de finanţare din fonduri structurale. Scopul proiectului a fost creşterea gradului de absorbţie a fondurilor structurale şi îmbunătăţirea comunicării prin diseminarea informaţiilor legate de fondurile europene şi modul de accesare a lor. Campania s-a desfăşurat în opt zone ale județului, fiind invitaţi să participe reprezentanţi ai administraţiilor locale şi întreprinzători privaţi din toate cele 77 de unităţi administrativ-teritoriale”, explică directorul cancelariei Instituției Prefectului, Nicolae Verindeanu.