Campania de colectare a deșeurilor continuă pe Valea Carașului

explo 1000x200

Asociația Română pentru Reciclare ROREC își extinde campania concurs de colectare a DEEE „3, 2, 1 START!”. După ce săptămâna trecută campania a avut loc în comunele Ticvaniu Mare și Goruia, aceasta se va desfășura și la Oravița.

Campania de colectare DEEE (deșeu de echipament electric sau electronic) „3, 2, 1 START!” este organizată de Asociația Română pentru Reciclare – ROREC, în parteneriat cu Primăria orașului Oravița și se va desfășura în data de 29 octombrie. La campanie pot participa persoane fizice prin predarea unuia sau mai multor aparate electrocasnice, electrice sau electronice uzate/vechi sau defecte, întregi (nedezmembrate), la unul dintre punctele de colectare organizate de către primărie: parcul din spatele Complexului Vechi, parcul din Zona Gării (lângă biserica ortodoxă) și în fața sediului Primăriei Oravița.

În cadrul campaniei de colectare DEEE „3, 2, 1 START!”, bonificațiile oferite constă în tichete cadou în valoare de 10 lei acordate participanților persoane fizice care predau DEEE de clasa A incluse în cele 10 categorii de deșeuri conform anexei 1 din OUG 5/2.04.2015, după cum urmează:

 • 3 tichete cadou x 10 lei :
  I. 1a: aparate frigorifice mari (ex: combine frigorifice, vitrine frigorifice)
  II. 1b: frigidere
  III. 1c: congelatoare
  IV. 1d: alte aparate mari utilizate pentru refrigerarea, conservarea și păstrarea produselor alimentare (lăzi frigorifice)
 • 2 tichete cadou x 10 lei :
  V. 1e: mașini de spălat rufe automate
  VI. 1f: uscătoare de haine
  VII. 1g: mașini de spălat vase
 • 1 tichet cadou x 10 lei pentru alte DEEE predate complete în greutate de minimum 20 kg

CITEȘTE ȘI:

Campanie de colectare a deșeurilor în comunele cărășene!

banner 970 x 250