Căminul cultural din Comorâște, astăzi o ruină, va fi reabilitat!

camin comoraste

O investiție mult așteptată de administrația locală din Forotic a primit „undă verde” de la Compania Națională de Investiții, care a avizat documentația pentru proiectul de reabilitare și modernizare a căminului cultural din localitatea Comorâște.

Vin vești bune dinspre comuna Forotic, după ce primarul Alexandru Sporea a anunțat că, anul viitor, vor demara lucrările de modernizare la căminul cultural din satul Comorâște, aflat astăzi într-o stare deplorabilă. Serviciile de execuție a obiectivului vor fi scoase la licitație de Compania Națională de Investiții.

După lungi dezbateri și modificări ale proiectului încheiem anul cu o mare reușită pentru comunitatea noastră. În cadrul ședinței Consiliului Tehnic Economic din data de 26 noiembrie, la Compania Națională de Investiții a fost aprobat proiectul «Reabilitare, modernizare și dotare cămin cultural în localitatea Comorâște». Serviciile de execuție ale obiectivului vor fi scoase la licitație, cel târziu în luna februarie ale anului 2022, dacă totul este în regulă și licitația decurge fără contestații.”, ne-a declarat primarul Alexandru Sporea.