Camera de Comerț, Industrie și Agricultură organizează primul seminar de mediu din acest an pentru angajații firmelor din Timiș

Agenții economici care doresc să își instruiască angajații cu privire la protecția mediului și gestionarea deșeurilor au ocazia să o facă și anul acesta. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 8 februarie un nou seminar, în colaborare cu Garda de Mediu.


Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări-răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere. Vor participa Lavinia Alina Călușeru, comisar-șef Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș și comisarul Teodora Țoia. Seminarul va începe la ora 10, la Sala Nera și este din acest an din programul anual al CCIAT de informare a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate, debutează cu seminarul dedicat mediului, având ca temă.

Pentru firmele care sunt membre ale CCIAT, participarea este gratuită, iar pentru cele nemembre, costul e de 100 de lei plus TVA pentru fiecare participant. Termenul de confirmare este data de 6 februarie. Înscrierile se fac la telefon, 0372 185 240, 0372 185 285,sau pe e-mail, la adresa amilin@cciat.ro.

Sursa foto: ziuadevest.ro