Calitatea actului medical la Spitalul Judeţean din Reşiţa, îmbunătăţită peste noapte printr-o decizie managerială!

explo 1000x200

Deşi e doar manager interimar, dr. Cristina Bacer a luat zilele trecute o decizie care, susţine noul conducător al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, va duce la o îmbunătăţire a calităţii actului medical.

La Spitalul Județean de Urgenţă din Reşiţa nu se mai poate intra oricând. Managerul Cristina Bacer a impus program de vizitare: 3 ore pe zi în timpul săptămânii şi 5 ore în zilele de weekend.

Metoda nu este cu totul nouă pentru instituția spitalicească, deși, de ceva vreme, Spitalul Județean de Urgență din Reșița renunțase să mai țină aparținătorii pe la uși, pentru a se face ora de vizită, aceştia putând intra oricând le pică bine la cei internați.

Managerul interimar spune că practica aceasta nu este, însă, una foarte bună, pentru că medicii s-ar suprapune cu aparținătorii la vizită sau contravizită, fapt ce ar perturba actul medical. Așa că a impus un program de vizită în spital. De luni până vineri vizitele vor fi permise doar între orele 13 și 15, respectiv 19 și 20, iar sâmbătă şi duminică, de la 13 la 18.

Cum managerul interimar, dr. Cristina Bacer, spune că acel „du-te-vino” de prin saloane ar fi afectat actul medical, înseamnă că, de acum, actul medical va fi unul mai bun și mai profesionist. Suntem curioși dacă și pacienții vor simți această schimbare…