Călin Dobra, la două zile după moțiune: „Suntem cea mai puternică forță politică din România!”

Cei din PSD vor să lase impresia că partidul nu a resimțit șocul căderii Guvernului Dăncilă. Nici filiala Timiș nu face excepție. Președintele Călin Dobra a publicat un mesaj de susținere pentru fostul premier și candidatul partidului de stânga la prezidențiale și bravează că PSD rămâne cel mai puternic partid din România.

Deși stenogramele publicate în presa centrală arată că mulți pesediști au început să o conteste pe Viorica Dăncilă, un politician cu o imagine deplorabilă în rândul unui segment important al alegătorilor, Dobra spune că partidul o susține în continuare pe fostul europarlamentar originar din Videle. „Suntem şi vom rămâne mereu uniți! Echipa social-democrată din partea de vest a țării, împreună pentru susținerea candidatului PSD la preşedinția României, Viorica Dăncilă. Viorica Dăncilă este preşedintele care poate şi ştie să fie alături de fiecare cetățean al țării noastre! Luptăm pentru fiecare român!”, este mesajul transmis de Dobra.

Cu procente în scădere la europarlamentarele din mai, PSD pare să nu se simtă foarte confortabil. Conform sondajelor, e aproape imposibil ca Dăncilă să câștige alegerile prezidențiale. PSD a pierdut acum și guvernarea și mai poate pierde parlamentari. Dobra însă e sigur că partidul său e cel mai tare! „Suntem cea mai puternică forță politică din România și suntem gata să câștigăm aceste alegeri, pentru toți românii!”, a mai punctat președintele CJ Timiș.

Un aspect interesant este că duminică, înainte de anunțarea oficială a candidaturii lui Klaus Iohannis în vestul țării Călin Dobra a invitat presa la un eveniment mai degrabă „culinar”. Concret, mailul primit de jurnaliști precizează că președintele CJ merge la festivalul organizat la Muzeul Satului, iar apoi, presa e invitată la un… prânz.