Căldură mai puțină în caloriferele timișorenilor. Colterm are probleme cu furnizarea de cărbune

Din nou probleme în ceea ce privește furnizarea căldurii în locuințele timișorenilor abonați la Colterm. În această noapte, caloriferele au început să se răcească, după ce societatea nu a primit cărbunele necesar producerii energiei termice.

Timișorenii abonați la Colterm primesc mai puțină căldură în calorifere, începând de marți seara. Asta după ce societatea de termoficare a Timișoarei a rămas fără cărbune, astfel că a fost nevoită să reducă temperatura de furnizare a energiei termice.

Anunțăm clienții Colterm că din cauza unor sincope în alimentarea cu cărbune am fost nevoiți ca, în timpul nopții trecute, să reducem temperatura de furnizare a căldurii până la 33 de grade, la plecarea din punctele termice. Cel mai târziu, în cursul acestei seri situația se va reglementa, odată cu reluarea aprovizionării cu cărbune”, a informat Colterm.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, reprezentanții societății de termoficare anunță că sunt mai multe avarii la conducte, iar echipele Colterm sunt pe teren pentru a remedia problemele apărute până cel târziu în această după-amiază.

PT Liceu nr. 1 – Zona Ghica, nr. 2– avarie conducta de încălzire. Afectează imobilele de pe străzile Ghica și Regele Carol; PT 26 – Zona Calea Aradului –avarie conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Calea Aradului și Calea Lipovei; PT 21 – Zona Take Ionescu – Lucrare pe fonduri europene, este întreruptă furnizarea apei calde pentru cuplarea la rețeaua nouă. Afectează imobilele de pe străzile Take Ionescu, A. Popovici și București; PT Păltiniș – avarie la traseul de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile 1 Decembrie, nr. 10-12. Echipele Colterm fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16.00, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură”, a transmis Colterm.