Cadouri cu bucurii pentru preșcolarii și elevii Școlii 7 din Reșița!

scoala 7 cadouri

Anul acesta, Moș Crăciun a ajuns mai devreme la Școala 7.  Pe lângă darurile lăsate în ghetuțe de Moș Nicolae, preșcolarii și elevii unității de învățământ au primit vizita celui mai iubit și simpatic bătrânel din Laponia.

La Școala Gimnazială Nr. 7 din Reșița a poposit primul Moș Crăciun al anului 2022. Ajutat de Asociația „Stern der Hoffnung Rumänien”, acesta a adus, luni, 5 decembrie, cadouri preșcolarilor și elevilor unității de învățământ.

De menționat că între Școala Gimnazială Nr. 7 și Asociația „Stern der Hoffnung Rumänien”, din Buziaș, există un parteneriat de cinci ani, acțiunea prin care cadourile de Crăciun ajung la Reșița desfășurându-se în fiecare lună decembrie. Aceste cadouri vin din partea unor familii din Germania, fiind dedicate copiilor români. Sunt oferite de către Fundația „Round Table”, din Germania, care, în turneul prin Europa, face un popas în mai multe localități din România, printre care Buziaș, Reșița, Dognecea, Berzovia, Fizeș și Gherteniș.

scoala 7 resita 3

La Școala 7 Reșița, Moș Crăciun a împărțit cadourile în prezența unei delegații formate din reprezentanți ai Asociației „Stern der Hoffnung Rumänien”, coordonată de președintele acesteia, Bogdan Arthur Korom, și de membri ai fundației germane „Round Table”.

scoala 7 resita 2