Cadoul perfect pentru sezonul rece și ideal pentru minivacanța de iarnă: salina din oraș

timisoara capitala 2023

Moș Crăciun încă împarte cadouri: ședințe curative la salina din Timișoara, locul ideal pentru relaxare, tratament și remediu natural.

Sezonul rece aduce la pachet nu doar bucuria sărbătorilor de iarnă, ci și foarte multe boli „agățate” din cauza frigului de afară și a slabei imunități din această perioadă a anului. La recomandarea medicilor, fiecare dintre noi ar trebui, măcar o dată pe an, să facă o vizită prelungită la salină și nu doar în scop turistic, așa cum mulți o fac. Dar pentru că distanțele sunt poate prea mari până la binecunoscutele saline de la Turda și Praid, de acum există și salina din oraș.

Prima salină construită în anul 2009 sub denumirea „Salina din Oraș” este cea din Timișoara, urmând apoi extinderea la nivel național cu trei noi saline construite în Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu și Galați în 2010. Multi știu deja că bolile respiratorii își găsesc leacul prin terapia cu sare și tocmai în acest sens în Timișoara salina artificială își așteaptă pacienții pentru o cură cu sare, locul unde se respectă cele mai inovative principii de construcție folosite în Europa și America de Nord. Datorită ambientului deosebit, culorilor și muzicii atent alese, cele 45 de minute de tratament devin un moment de relaxare și evadare din cotidian.

Cu avizul medicului de familie sau medicului specialist, curele sunt recomandate atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, pentru cei sănătoşi, dar şi ca tratament în diferite afecțiuni şi boli. După spusele medicilor, o cură de salină dă rezultate optime dacă este urmată cel puțin 7 zile consecutiv, iar beneficiile sunt multiple:

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100
 • întăresc sistemul imunitar
 • dezinfectează organismul
 • fluidizează mucoasele
 • refac elasticitatea membranelor
 • elimină toxinele
 • scad PH-ul
 • împiedică apariţia grupărilor de microorganisme responsabile pentru apariţia iritaţiilor aparatului respirator
 • împiedică dezvoltarea culturilor microbiene
 • ajută la concentrare, învăţare, agitaţie exagerată, nervozitate
 • sarea şi aerosolii curăţă bronhiile şi sinusurile, reducând inflamaţia

De ce salina din Timișoara?

 • Pentru că salinoterapia este 100% naturală! Fără chimicale, fără medicamente, fără efecte adverse!
 • Pereți acoperiți cu sare, temperatura la valori normale, lumini colorate și slabe, loc de joacă pentru copii, cameră de relaxare pentru adulți și un așternut în care ți se afundă ușor picioarele ca după prima zăpadă bine așezată iarna.
 • Pentru că în această salină concentrația de aerosoli salini este foarte ridicată, perfectă pentru cel mai benefic tratament posibil. Acest lucru se simte chiar după primele minute de terapie, sarea așezându-se pe buzele pacienților.
 • Pentru că este printre singurele saline artificiale care pot dispune de un mediu dezumidificat. După cum se știe umiditatea este contraindicată pentru oamenii cu probleme respiratorii.

Salinoterapia sau haloterapia după cum mai e cunoscută terapia cu sare este un tratament 100% natural care se face exclusiv pe bază de sare. Ședințele la salină ajută de la simple răceli, bronșite, sinuzite, alergii respiratorii, schimbări bruște de temperatură sau schimbările de sezon până la bronșitele cronice, spută sau astm.

Pentru mai multe informații se poate accesa pagina www.salinadinoras.ro, https://www.facebook.com/salinadinoras/ numerele de telefon 0256 44 77 16, 0754 813 367 sau adresa de email: office@salinadinoras.ro.

Pentru că sărbătorile încă nu s-au încheiat, toți cei care doresc să viziteze salina o pot face zilnic, în intervalul orar 14-18, iar după data de 5 ianuarie se va reveni la programul normal și anume de luni până vineri, între orele 14 și 20, iar sâmbăta, de la 10 la 12.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/