Cadou muzical pentru doamnele Reşiţei

Primăria Reşiţa şi Consiliul Local au luat iniţiativa şi au organizat în Parcul Tricolorului un eveniment special dedicat doamnelor şi domnişoarelor, de Ziua Femeii. Muzica de fanfară, dar şi ritmurile uşoare sau populare, i-au încântat pe reşiţenii care au profitat de vremea frumoasă şi au venit la spectacolul oferit de municipalitate.

Chioşcul din Parcul Tricolorului a fost pentru mai bine de două ore scena pe care au evoluat artiştii invitaţi să le bucure pe doamne de ziua lor. Spectacolul a debutat cu recitalul cunoscutului interpret Pavel Bobeică, ale cărui melodii au fost pe gustul tuturor, de la tineri la bunici. A urmat apoi un moment susţinut de Fanfara Primăriei şi a Consiliului Local Reşiţa, iar cea de-a treia parte a evenimentului a fost dedicată folclorului bănăţean.

Aşa cum se cuvine, pe lângă cadoul muzical, doamnele şi domnişoarele prezente în parc au primit şi flori, oferite de primarul Mihai Stepanescu şi cei doi consilieri locali prezenţi la eveniment: Ioan Benga şi Daniel Csoke.