Cădițele din Herculane și malul Cernei au nevoie de like-ul vostru!

cerna la baile herculane
casinoherculane by sungarden

Herculane Project, în cursa pentru 50.000 euro. Like-ul vostru este vital pentru a revitaliza malurile râului Cerna și pentru a finaliza amenajarea promenadei Împărătesei Sissi și a cădițelor cu apă termală.

Doar mână de la mână și like cu like putem readuce la viață frumusețea de pe Valea Cernei. Herculane Project se află într-o nouă cursă pentru a câștiga 50.000 de euro, bani ce vor fi folosiți în vederea revitalizării malurilor râului Cernei și de a le transforma într-o arteră verde și culturală. De asemenea, tot cu ajutorul acestei sume de bani se dorește și amenajarea promenadei Împărătesei Sissi și a cădițelor cu apă termală.

Concursul este o inițiativă Raiffeisen Bank România, cu sprijinul Asociația pentru Relații Comunitare, unde Raiffeisen Comunități, este acceleratorul de ONGuri în sustenabilitate care oferă granturi totale de 1 milion de Euro (până la maxim 50.000 Euro/ proiect).

Tot ce trebuie să faceți pentru a-i ajuta pe cei de la Herculane Project ca să câștige cei 50.000 euro, este să oferiți un like, un comment și un share la postarea de pe pagina de Facebook a Asociației.

Un material video de Alex Muntean

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Cu cât sunt mai multe like-uri, share-uri și comentarii la postare, cu atât cresc șansele de a câștiga finala Raiffeisen Comunități. Mai mult decât atât, puteți să lăsați și un comentariu și să distribuiți proiectul prietenilor voștri, pentru un impact și mai mare.

„Împreună schimbăm în bine stațiunea, așa că ne bazăm pe ajutorul vostru pentru a revitaliza malurile râului Cernei și a le transforma într-o arteră verde și culturală, de care să ne bucurăm cu toții, de acum înainte!”

Raiffeisen Comunități este o inițiativă Raiffeisen Bank România, cu sprijinul Asociația pentru Relații Comunitare. Aceasta se află deja la a 13-a ediție, iar în tot acest timp a adus importante schimbări prin proiectele susținute în toată țara, punând bazele unor comunități mai puternice si sănătoase, unde oamenii știu tot mai bine ce înseamnă să contribui la dezvoltarea sustenabilă.

 

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/