Cabana Claris – mai bine de un deceniu de existență [FOTO]

„Când o face plopul pere și răchita micșunele vom mai vedea turismul dezvoltat în zona noastră”, spuneau, în urmă cu 13 ani, locuitorii din zona Văliug, județul Caraș-Severin. O stare ce era resimțită prin toți porii de puținii proprietari de terenuri de la acea vreme, dar și de cei care își doreau o investiție serioasă în apropiere.

Și totuși, cineva s-a gândit să dea startul la distracție, cineva s-a înscris la maratonul pentru dezvoltarea regiunii Crivaia. Familia Bosioc, deja administratori ai unei alte afaceri, în domeniul mobiliar, a avut o viziune despre un loc care să atragă turiști din toate colțurile țării, o oază de relaxare și liniște la poalele Muntelui Semenic. La o altitudine de 650 m în staţiunea Crivaia, la 500 m de lacul Gozna și 1 km de pârtiile de schi, unde concentraţia de ozon este benefică, se ridică impozantă Cabana Claris, renumită în Banat pentru apropierea de alte zone montane printre care se numără: Lacul Secu, Trei Ape, Brebu Nou (cunoscut pentru Festivalul de Jazz) și Muntele Semenic.

„În fiecare perioadă a anului suntem destinaţia perfectă pentru celebrarea evenimentelor speciale din viaţa turiştilor noştri. Fie că este vorba de petreceri de familie – nunţi sau botezuri, fie că este vorba de evenimente sau petreceri din profesie sau carieră – banchete de absolvire, reuniuni ori petrecerile de sărbători, Cabana Claris poate face ca evenimentul să rămână o amintire plăcută”, a declarat Mihaela Stoica, actualul administrator al pensiunii și în același timp fiica celui care a creionat și ridicat din temelii Cabana Claris.

Pentru firme, unitatea de cazare oferă posibilitatea de organizare de petreceri private, tematice sau programe de team-building-uri (în colaborare cu firme specializate). Nici copiii nu au fost excluși din proiectele celor de la Claris. Pentru micuți, proprietarii au lansat taberele tematice, cu programe de dezvoltare și distracție, tabere în care tinerii se pot înscrie, fie toamna, vara sau primăvara.

„Cabana Claris își dorește mai mult. Nu ne vom opri aici! Acum că zona s-a dezvoltat și ne bucurăm de buna colaborare pe care o avem și cu ceilalți proprietari de afaceri din zonă, ne dorim să oferim turiștilor posibilitatea de a participa și la alte activități de petrecere a timpului liber. Cochetăm cu ideea unei piscine în apropierea cabanei, un spațiu mai mare de joacă pentru copii, zonă pentru spa, de ce nu, chiar și un țarc, unde copiii să se bucure de ponei. Planurile și ideile sunt multe, trebuie doar voință și pasiune în tot ceea ce faci”, a ținut să mai menționeze Mihaela Stoica, gazda cea veselă de la Cabana Claris.

Informații si rezervări se pot face pe site-ul https://www.facebook.com/cabanaclaris.valiug/ sau la numărul de telefon: 0752 915 955.