Ca-n vestul sălbatic! Hoții au aruncat în aer un bancomat și au plecat cu caseta de bani

Jaf ca-n filme într-un sat din apropierea Lugojului, după ce mai multe persoane au aruncat în aer un bancomat aflat la parterului unei clădiri din satul Belinț. Acțiunea bandei de hoți a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 4.00, când un zgomot infernal s-a auzit în zonă.

Din primele informații, rezultă că pentru dislocarea bancomatului încastrat în pereții clădirii s-a folosit explozibil și nu alte variante, uzitate în alte situații, cum ar fi gaz sau azot. Deflagrația a fost extrem de puternică și a spulberat geamurile clădirii, iar bancomatul a fost aruncat la câțiva metri distanță.

Explozia a fost auzită de săteni, însă hoții au operat foarte rapid, dispărând cu caseta de bani până să fie anunțată spargerea prin 112. Din câte se pare, în zonă există cameră de luat vederi, care a surprins întreaga operațiune a hoților, imaginile fiind deja analizate de oamenii legii. Zona a fost împânzită de poliție, la fața locului fiind deplasați mai mulți criminaliști de la Lugoj și Timișoara.

Hoții cel mai probabil că lucrează în cadrul unei bande de spărgători profesioniști, conform unor surse din cadrul anchetei, o astfel de spargere mai fiind anunțată prin 112 la ora 3.00 dimineața, la Arad.

Până la această oră hoții nu au fost depistați, iar prejudiciul urmează să fie stabilit.

Sursă foto: lugojinfo.ro

tmc 640