Polițistul care se vrea primar! Victor Ponta a venit la Lugoj pentru a anunța candidatul Pro România la Primărie

untitled design set 970x90 px

Victor Ponta, preşedintele Partidului Pro România, a sosit vineri la Lugoj pentru a anunţa candidatul formaţiunii sale politice la fotoliul de primar al Lugojului. Acesta este Florin Dumitru, şeful Poliţiei Locale şi… subordonat pe plan administrativ viitorului său contracandidat, Francisc Boldea.

Având în vedere că alegerile locale se vor desfăşura într-un singur tur, candidatura lui Florin Dumitru va avea cu siguranţă darul să încingă campania electorală, ca alternativă de stânga, care va lua cu siguranţă din voturile lui Boldea.

„Poate că mulţi lugojeni consideră candidatura mea o surpriză. Însă la fel de mulţi ştiu că de câţiva ani intenţia mea e să candidez la Primăria Municipiului Lugoj. Consider că am vârsta potrivită şi am zece ani de experienţă în administraţie, sunt familiarizat cu ce se întâmplă în instituţia Primăriei şi, nu în ultimul rând, sunt lugojean de 20 de ani. Am ales Pro România pentru că aici am găsit nişte parteneri deschişi la un proiect serios, fără a mi se pune condiţii şi cu o susţinere totală. Vom propune lugojenilor un proiect serios şi de substanţă, e momentul să avem şi altă opţiune. Vom avea o campanie moderată, suntem sătui de bălăcăreală şi vedem că ea nu aduce nimic bun”, a declarat Florin Dumitru reprezentanţilor presei locale şi regionale.

„Mă cunosc de mult timp cu domnul Boldea, e prieten cu socrul meu, dar şi eu am tot respectul pentru domnia sa. Chiar l-am sprijinit în campaniile din 2008, 2012 şi 2016. Dar acest respect pentru oamenii care au făcut lucruri bune în viaţă nu te împiedică să vrei să modernizezi, pentru că aşa progresează lumea. Lugojul s-a schimbat şi se schimbă mult. Eu susţin un candidat mai proaspăt, dispus să gândească pe mulţi ani de acum încolo. Ştiu că dl. Boldea va candida de la PSD, nu sunt antipesedist, dar ce se întâmplă în PSD în ultimii ani eu nu mai înţeleg. (…) Am impresia că PSD nu doreşte să aibă şanse mai mari, ci să ia bătaie. Şi o să ia bătaie, asta e”, a spus fostul prim-ministru Victor Ponta, subliniind că Pro România este acum al patrulea partid din ţară.

Despre fostul său partid, Ponta a spus: „la un moment dat, unii lideri din PSD s-au îmbolnăvit de «coronavirusul» Dragnea şi nu şi-au mai revenit nici acum”, iar despre actualul premier Ludovic Orban, a opinat că „Orban nu e prim-ministru, el este «bufonul» regelui. Sincer, ca administrator şi gospodar, Emil Boc e mult peste Orban. Lui Orban nu i-aş încredinţa să administreze nici garajul meu”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/