Ca în filmele cu proști. Cu mulți proști. Adrian Cican este din nou suspendat din funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Pare de-a dreptul incredibil ce se întâmplă la Caransebeș. După ce în urmă cu nici două săptămâni a fost repus în funcția de manager interimar al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, Adrian Cican este dat din nou la o parte de către liberali. Mai precis, de o contestație a prefectului Cristian Gâfu și a oamenilor săi.

Gâfu a contestat în Contencios Administrativ decizia primarului Felix Borcean de repunere pe funcție a lui Adrian Cican, cerând anularea „actului emis de autoruitățile locale”. Până la soluționarea cauzei la Tribunalul Caraș-Severin, Adrian Cican este suspendat din funcția de manager interimar.

Deloc surprins de turnura pe care au luat-o lucrurile, Adrian Cican ne-a mărturisit: „Am mai spus-o și în urmă cu ceva timp că acest grup infracțional de la nivelul Caransebeșului și chiar al județului nu se va lăsa până nu mă va da jos. Așa s-a și întâmplat. Pe ei nu-i interesează spitalul, ci persoana mea, să fiu îndepărtat și să nu-l mai pot ajuta și sprijini pe Felix Borcean în campanie. Mă întreb, cui îi servesc aceste lucruri? În niciun caz pacienților, caransebeșenilor ori locuitorilor din satele învecinate care nu mai știu ce să creadă”.

Vădit derutat, primarul Felix Borcean ne-a spus că va aștepta până mâine (marți, 14 iulie, n.r.), când îl va suna pe subprefectul Anton Paulescu, să-l întrebe ce să facă în continuare.

„Sincer, nu mai știu ce să fac. Spitalul este fără manager și mi-e teamă că ajungem într-un blocaj total. Să-mi spună subprefectul dacă mai numesc sau nu manager interimar. Eu știu că nu e productiv să tot schimbăm managerii, că acest lucru nu e productiv, dar dacă alții vor așa… Exclus să mai numesc manager dintre doctori”, ne-a declarat primarul Caransebeșului.