Businessul cu China pare tentant? ADR Vest organizează un eveniment despre dezvoltarea de afaceri și gestionarea proprietății intelectuale în această țară!

explo 1000x200

Companiile din Regiunea de Vest care au în plan dezvoltarea de afaceri în China sau doresc să inițieze relații cu această țară și sunt interesate de domeniul drepturilor de proprietate intelectuală pot participa la seminarul organizat de ADR Vest, în cadrul căruia vor fi abordate mai multe teme de actualitate pentru firmele care relaționează cu China.

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de partener al Enterprise Europe Network, împreună cu Biroul China IPR SME Helpdesk, organizează în data de 13 septembrie evenimentul Intellectual Property Rights (IPR) and Business in China, unde vor fi discutate următoarele aspecte: protecția intelectuală în China – noțiuni generale și particularități în ceea ce privește patentele, modele de acorduri, copyright, mărci înregistrate, secrete tranzacționale, transfer tehnologic, parteneriate în cercetare-inovare.

De asemenea, vor fi expuse studii de caz, iar cei prezenți vor primi indicații privind pregătirea participării la târguri și expoziții în China, vor beneficia de sfaturi practice și de recomandări în luarea deciziilor în relațiile de afaceri.

La seminar vor participa și două companii din Regiunea Vest ai căror reprezentanți le vor împărtăși celor prezenți din experiența proprie de afaceri cu parteneri chinezi.

tmc 640

În plus, la finalul seminarului, Alessandra Chies, expert al Biroului China IPR SME Helpdesk, va oferi consultanță individuală unui număr de opt participanți.

Evenimentul va avea loc în data de 13 septembrie, cu începere de la ora 11.00, la Locanda Events Timișoara (Strada Mărășești nr. 10). Seminarul se va desfășura în limba engleză și este limitat la 30 de participanți.

Firmele interesate să participe la eveniment trebuie să se înregistreze pe platforma https://www.eventbrite.com/e/seminar-ipr-and-business-in-china-tickets-68961639119 până în data de 11 septembrie 2019.

banner maxagro