Bugetul județului a fost rectificat cu 2.600.000 de lei. Ce a spus Frunzăverde?

Aleșii județeni au fost convocați în ședință ordinară, astăzi având loc prima reuniune în urma alegerilor prezidențiale.

Rezultatul prezidențialelor n-a influențat bunul mers al ședinței, ci apele au fost liniștite, aleșii votând în unanimitate aproape toate proiectele de pe ordinea de zi. Marele absent a fost vicepreședintele Ionesie Ghiorghioni, care zilele trecute a avut un accident rutier, în prezent aflându-se internat în spital.

Cel mai important proiect s-a referit la o rectificare bugetară a instituției.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Am rectificat pozitiv bugetul Consiliului Județean cu 26 de miliarde pentru 4 instituții de asistență socială din județ. Restul punctelor au însemnat hotărâri care în fapt țin de rutina activității administrative a Consiliului Județean”, a spus Sorin Frunzăverde, președintele forului.

În cadrul aceleiași ședințe aleșii au aprobat și numirea lui Cristian Vîlceanu în funcția contractual de conducere de director al Complexului de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoanele Adulte Reșița. Noul director adjunct al instituției este Oana Glăvan, fost realizator de emisiuni la radioul public.

banner 970 x 250