Bugetul de stat, o târguială politică netransparentă! Fiecare român achită 1.300 de euro pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu!

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, acuză în termeni duri modul în care partidele de guvernare au ales să întocmească bugetul de stat pentru anul în curs.

Liderul PSD Caraș-Severin susține că bugetul de stat a devenit o târguială politică purtată netransparent, în afara Parlamentului, între partidele care susțin Guvernul. „Partidele din coaliție își împart între ele banii cetățenilor, după propriile interese politice. Deși nu există niciun proiect de buget prezentat public, liderii coaliției vorbesc de așa-zisele «amendamente» care urmează să fie negociate strict între partidele guvernamentale, în afara Parlamentului și în afara oricărui cadru democratic”, a comentat Hurduzeu.

Social-democratul atrage totodată atenția asupra datoriei publice pe care o are România, datorie care crește alarmant. „Dincolo de glumițe puerile, realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb! Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu! Pandemia a costat România 3 miliarde de euro. Ce a făcut Cîțu cu cele 21 de miliarde de euro cu care ne-a îndatorat suplimentar pe trei generații?! Unde sunt banii?!”, întreabă Hurduzeu.