Bucovina a rupt în Banat! Atmosferă incendiară, oameni în delir, rock de cea mai bună calitate! [FOTO/VIDEO]

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Acordurile folk metal tradițional ale trupei Bucovina au încins reșițenii, până târziu în noapte. De 8 martie, undeva în Banat, rockul a fost regele.

Prezenți pentru a doua oară la Reșița, membrii trupei Bucovina au susținut un nou concert, de această dată nu în Poiana Golului, ci într-unul dintre cele mai îndrăgite cluburi de bikeri din Reșița, club găzduit de Trust MC. Zeci de iubitori ai genului au savurat și au explodat „la propriu“ sub imboldul adrenalinei simțită din plin la un concert rock adevărat.

YouTube video

Cu show-uri explozive și sold out la Arenele Romane în 2015, 2016 și 2017, cea mai titrată trupă de metal românească a momentului a captat atenția publicului prin mesajele atât de simple și, în același timp, pline de încărcătură emoțională, care trimit cu gândul pe fiecare dintre noi la origini și la dragostea pentru țară. Calitatea sunetului și energia  membrilor trupei au fost elementele de bază care au garantat pentru reșițeni una dintre cele mai plăcute experiențe live trăite într-un club, după cum a declarat într-un interviu, în exclusivitate pentru Express de Banat, Florin „Crivăț” Țibu.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Formația „Bucovina” s-a înființat în 2000, avându-i în componență pe Crivăț (chitară, vocal) și pe fostul basist Harbard. La scurt timp, bateristul inițial a fost înlocuit de Mishu, care de atunci a devenit un membru permanent al formației. În 2005, Bucovina se întoarce pe scena metal și este întâmpinată cu entuziasm de fanii genurilor folk, viking și pagan metal, și nu numai. Până în prezent, Bucovina este una dintre puținele formații care exploatează și explorează cu succes folclorul românesc, precum și valorile dacice, fapt demonstrat și în al doilea album, despre care declară că este mai bine ancorat în muzica folk tradițională, având și un concept teoretic și muzical mai puternic.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/