Bucătarul Cornel Becheru susține că a văzut OZN-uri pe cerul Reșiței. Vezi aici FOTO!

Cornel Becheru este bucătar de ani buni. Prietenii săi spun despre el că este foarte priceput în ceea ce face. Viața sa a decurs firesc până acum două luni, când și-a schimbat complet concepția despre existența umană.

Cornel Becheru este angajat ca bucătar la Restaurantul “Casa Bănățeană”. Reșițeanul lucrează până noaptea târziu, iar atunci când ajunge acasă îi place să stea pe balcon, să fumeze o țigară și să admire cerul senin. În urmă cu două luni, în timp ce admira stelele de la etajul șase, a observat niște luminițe pe cer. “Admir selele pentru că, în general, fiecare sclipire este o atracție care mă face să mă uit la ea. De la primul obiect roșu pe care l-am văzut, în urmă cu aproximativ două luni mi-am ridicat semne de întrebare. În zilele următoare au urmat obiecte luminoase de culoare galbenă, violet, albastră. Nu au niciodată aceeași culoare și se mișcă neregulat. Le-am studiat bine și m-am gândit să le fotografiez. Nu a fost ușor pentru că se mișcau foarte repede și neregulat”, spune Cornel Becheru.

leader board 728 x 90 px

Pentru că le-a fotografiat de la distanță, nu a observat nimic deosebit în poză. “Când am descărcat imaginea pe calculator însă, am văzut multe luminițe așezate în aceeași ordine pe obiectul de zbor”, a adăugat reșițeanul.

Bucătarul explică faptul că în momentul în care și-a dat seama că ceea ce vede ar putea veni dintr-o lume îndepărtată, l-a cuprins neliniștea interioară.

“M-am speriat, le-am fotografiat timp de două luni constant. Sunt bucatar de meserie, nu sunt eu cu așa ceva, dar când vezi astfel de lucruri pe cer, ajungi să îți ridici semne de întrebare despre existență”, spune reșițeanul.

În ciuda neliniștii, Cornel spune că obiectele pe care le-a văzut i-au inspirat încredere că există ceva dincolo de Dumnezeu. “Am putea fi o simplă colonie … ”, a adăugat gânditor bucătarul.

Comments

  1. PS LUCIAN says:

    Interesante pozele, mai ales cand le-am marit 🙂 totusi, poate exista o explicatie logica. nu o pot gasi eu, cu siguranta, dar pozele merita supuse atentiei specialistilor.