Bucătăria tradițională românească păstrată de bănățeni la Ana Lugojana

Produsele tradiționale românești duc mai departe arta culinară și peste hotare, iar Ana Lugojana vine ca o confirmare în acest sens, îmbinând perfect bucătăria cu tradițiile și muzica specifice zonei.

Respectăm rețetele moștenite din bătrâni și folosim numai ingrediente naturale

Cultura Banatului este vastă, însă cu ce ne mândrim noi este arta culinară. Ingredientele bio folosite dau autenticitate mâncării și inspiră bucătarii în crearea de noi rețete prin care să surprindă gurmanzii. Brandul Ana Lugojana păstrează tradiția și valorile străvechi prin bogăția artei culinare și aduce rețetele strămoșilor noștri până în prezent și în ultima perioadă a trecut de granițele țării, livrând bunătățile în țări precum Spania, Germania sau Italia. Odată ce ai trecut pragul restaurantului îți vei dori să revii, deoarece aici găsești o varietate largă de preparate tradiționale, muzică atent aleasă din folclorul românesc și vin din podgoriile Banatului.

leader board 728 x 90 px

Cuvintele-cheie prin care se descrie localul sunt ospitalitatea, atenția oferită fiecărui detaliu care contribuie la o atmosferă ca în povești și autenticitatea prin care bunătățile te trimit în bucătăria bunicilor.

Iubim tradițiile și meșteșugul bănățean. Le îmbinăm perfect pe toate într-o atmosferă de neuitat în restaurantul nostru!

Lasă-te purtat de mirosul și aromele mâncărurilor tradiționale ale restaurantului Ana Lugojana sau încearcă tocănițele din măruntaie „care-ți fac sângele să fiarbă de poftă” din categoria „Preparatele DRACULA” și bucură-te de o experiență de neuitat alături de cei dragi, pe ritmuri folclorice. Spectacolele aduc în fața publicului artiști consacrați, dar și tinere talente la început de drum. Și pentru ca seara să fie completă poți alege din linia proprie de vinuri, creată special pentru a satisface gusturile tuturor.

Chiar și în timpul crizei generate de pandemia de Coronavirus, restaurantul a fost alături de clienții săi și a făcut livrări la domiciliu sau a servit masa pe terasele localurilor Ana lugojana, din Reșița, Lugoj și Timișoara. Conducerea firmei are planuri ambițioase și dorește ca în anul acesta să deschidă cel de-al doilea restaurant în Lugoj, iar în fiecare localitate mare din Banat să fie un local Ana Lugojana, unde clienții se pot bucura de muzica tradițională la „Seara Bănățeană”.

În Reșița, restaurantul se află pe Bulevardul Republicii nr. 28 și este de tipul catering și împinge tava.

Autor: Iulia Vlad