Brian Filimon schimbă macazul! Se reorientează spre direcția din care vin banii!

Măureni

Două proiecte care vizează modernizarea infrastructurii rutiere urmează să fie depuse, zilele acestea, pe Programul Național „Anghel Saligny”, de către Primăria Măureni.

Primarul comunei, Brian Filimon, speră ca noul program național, recent lansat, să-i aducă banii necesari pentru derularea a două investiții importante pentru comunitatea sa. Este vorba despre asfaltarea a nouă kilometri de străzi comunale și de modernizarea drumului comunal Măureni -Șoșdea.

Inițial, cele două proiecte au fost depuse la Compania Națională de Investiții, dar pentru că sunt slabe șansele ca ele să mai intre la finanțare, primarul din Măureni s-a reorientat spre Programul Național „Anghel Saligny”. „Mutăm ambele proiecte pe «Anghel Saligny». Sunt investiții mari și importante, extrem de necesare nouă, iar în momentul de față nu ne încadrăm în altă parte. Nu știm încă măsurile Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și nici dacă acestea ne cuprind cumva. Am făcut deja toate demersurile în acest sens, am dat hotărârea de Consiliu Local, am actualizat indicatorii tehnico-economici, într-un cuvânt, tot ceea ce a fost nevoie pentru a putea depune, în această săptămână, proiectele online.”, a explicat Brian Filimon.