„De astăzi, alegerea e simplă: un guvern cu USR PLUS sau cu PSD”

Moțiune,USR

Florin Cîțu și cabinetul său au plătit astăzi pentru toate relele din ultimele luni de guvernare, pentru haosul în care au aruncat țara, spune Andrei Plujar, liderul USR PLUS Caraș-Severin. 

Moțiunea de cenzură a PSD a primit astăzi 281 de voturi favorabile, aici fiind incluse și cele 80 ale deputaților și senatorilor conduși de Dacian Cioloș. A fost opțiunea corectă, spune Andrei Plujar, în condițiile în care Florin Cîțu, din postura de premier, a aruncat România în haos.

Acum, cei din USR PLUS le cer liberalilor și președintelui Klaus Iohannis responsabilitate. „Prea multe luni, România a fost prizoniera congresului PNL. De astăzi, alegerea e simplă: un guvern cu USR PLUS sau cu PSD. Florin Cîțu a fost demis pentru toate reformele blocate în ultimele luni, pentru eșecul campaniei de vaccinare, pentru folosirea banilor și a funcțiilor publice pentru cumpărarea voturilor la congresul PNL.”, spune Plujar.

Politicianul cărășean consideră că România poate merge mai departe doar cu un premier care să nu blocheze reformele așteptate de 30 ani și cerute de milioanele de români care, în urmă cu doar un an, votau USR PLUS și PNL. „Premierul acesta nu e Florin Cîțu.”