Brian Filimon răspunde apelului venit din partea conducerii Spitalului Județean de Urgență Reșița!

brian

La solicitarea directorului medical al celei mai mari unități medicale din Caraș-Severin, dr. Emil Bunda, primarul comunei Măureni, Brian Filimon, a trimis astăzi o echipă de meseriași din cadrul Primăriei în șantierul de la Staționarul 3 unde, de mai bine de trei luni de zile, comunitatea locală pune umărul la reabilitarea și modernizarea clădirii.

La solicitarea dr. Emil Bunda și în baza bunei colaborări pe care o am cu dânsul, am trimis o echipă compusă din trei meseriași pentru a da o mână de ajutor la Staționarul 3. Mă bucur că putem contribui și noi la acest proiect și putem ajuta conducerea spitalului care încearcă să creeze condiții mai bune pentru pacienții din Caraș-Severin. Nu am ezitat să răspundem apelului venit din partea domnului doctor, pentru că și dânsul a fost și este întotdeauna prezent atunci când cei din comunitatea noastră au nevoie de ajutor!”, a declarat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

Reamintim că renovarea Staționarul 3, cunoscut reșițenilor ca Spitalul TBC, a demarat la 31 mai, la inițiativa reșițencei Lili Gherle și a directorului medical, dr. Emil Bunda. Lucrările au intrat în linie dreaptă, urmând ca inaugurarea să aibă loc după jumătatea acestei luni.

leader board 728 x 90 px

stationar 3