Brian Filimon dă veștile bune pe Facebook! Ce i-a anunțat primarul pe localnicii din Măureni?

explo 1000x200

Au mai rămas doar două zile pentru depunerea documentației în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Tânărul primar Brian Filimon i-a anunțat deja pe localnicii din Măureni, prin intermediul unei rețele de socializare, că s-a încadrat în termenul prevăzut.

Termenul legal până când primarii pot depune actele pentru a accesa fondurile din cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală este 31 octombrie. Primarul din comuna Măureni i-a anunțat ieri pe localnici pe pagina sa de Facebook că s-a încadrat în termenul legal, iar acum tot ce îi rămâne de făcut este să aștepte verificarea și semnarea contractelor.

„Vreau să transmit cetățenilor din Măureni și Șoșdea că am reușit să ne încadrăm în termenul scurt de depunere a documentelor pentru obiectivele finanțate de către Ministerul Dezvoltării Regionale. Felicit întreaga echipă pentru efortul depus deoarece nu a fost ușor să ne încadram în timpul limitat! Așteptăm verificarea și semnarea contractelor, după care vor urma procedurile… care trebuie să știm că durează pentru că este vorba de proiectele întregii țări! Realizările și progresele comunității se fac doar împreună cu Dumneavoastră! Doamne ajută!”, este mesajul postat de primarul liberal pe Facebook.

Ministerul Dezvoltării a aprobat, în primă fază, pentru comuna Măureni 5 proiecte: construirea unei grădinițe în localitatea Șoșdea, realizarea sistemului de termoizolație la Școala Gimnazială Măureni, realizarea sistemului de termoizolație la Școala Gimnazială Șoșdea, realizarea unui dispensar medical cu un număr de 5 cabinete medicale în localitatea Măureni, refacerea și modernizarea drumului comunal calamitat DC 83 A Șoșdea – limita județului Timiș, comuna Măureni. Valoarea totală a proiectelor este de 5.411.219 lei.