Brian Filimon: Caraș-Severinul nu s-a dezvoltat cu adevărat!

filimon brian primar maureni
untitled design set 970x90 px

Primarul PNL cu cel mai mare scor electoral în județ recunoaște că prea puțin din programul electoral „Dezvoltăm Caraș-Severinul!” s-a realizat în primii 3 ani de mandat!

Votat de peste 93 la sută dintre cetățenii care s-au prezentat în 2020 la urnele din Măureni, Brian Filimon are curajul să spună lucrurile pe nume, chiar dacă ele ar putea deranja în interiorul PNL. „Caraș-Severinul nu s-a dezvoltat cu adevărat, dar avem și exemple de dezvoltare, avem și exemple bune. Municipiul Reșița este un exemplu de dezvoltare clară și amplă. Sunt și comunități mai micuțe care se dezvoltă, dar cu siguranță nu s-a dezvoltat județul așa cum trebuia. Trebuie să îl dezvoltăm, indiferent de ce slogan aducem în campaniile electorale, noi trebuie să dezvoltăm acest județ. Când vine vorba de dezvoltare și de proiecte, că până la urmă la proiecte ne rezumăm, sunt foarte multe câștigate și de către Consiliul Județean. În Consiliul Județean, fără să iau apărarea domnului președinte Dunca, trebuie să lucrăm în echipă.”, a comentat Brian Filimon la Express Live.

Dacă Nelu Popa are o echipă foarte bună la Reșița, iar Marcel Vela la Caransebeș, spune primarul Măureniului, Romeo Dunca e mai degrabă pe cont propriu. Iar asta se vede! Se vede în rezultatele sub așteptări. „Îl văd că se zbate mult, dar nu putem să spunem că avem o echipă fantastică la nivelul Consiliului Județean! Noi suntem un partid liberal, domnul președinte Vela i-a dat libertatea lui Romeo Dunca de a-și face echipă și de a avea susținerea noastră din spate. Romeo Dunca, în opinia mea, se zbate și se implică foarte mult. Poate nu este acel jucător politic de care unii aveau nevoie sau de multe ori lasă acea portiță de a fi atacat, însă, realizând atâtea lucruri în viață, cu siguranță putea să aducă un plus județului. După detaliile cu echipa și implicarea tuturor celor aflați în jurul lui Romeo Dunca, este discutabil!”, a mai spus Brian Filimon.