80 de lei pentru un ecstasy „Maseratti”! 450 de lei, gramul de cocaină!

maseratti ecstasy bocsa

Lista de prețuri pentru drogurile vândute în Bocșa a fost făcută de DIICOT Caraș-Severin după ce timp de un an i-a filat pe principalii dealeri din oraș!

Procurorii și ofițerii de la Combaterea Crimei Organizate din județ au întârziat cu încătușarea traficanților de droguri din Bocșa doar pentru a afla dimensiunea reală a fenomenului și pentru a-i identifica pe toți membrii rețelei, precum și pe consumatorii din oraș. Deși existau informații încă de la începutul lui 2022 despre „afacerea” cu droguri în care erau implicați Viorel Moise și Ionuț Pricope, anchetatorii au amânat momentul descinderilor pentru destructurarea rețelei din cauza numărului foarte mari de clienți, de consumatori de cannabis, ecstasy, anfetamină și chiar de cocaină, dar și al celorlalți implicați în plasarea drogurilor pe piață.

În urma supravegherii îndelungate a traficului de droguri din Bocșa și localitățile învecinate s-a constatat că o doză de cannabis sau de hașiș se vinde cu 50-60 de lei doza. Cannabisul e cel mai consumat drog la Bocșa. La mare căutare sunt însă și comprimatele de ecstasy. Prețul lor variază între 50 și 100 de lei. Preferate sunt comprimatele de culoare gri, având inscripționat pe o parte sigla „Maseratti”, iar pe cealaltă parte inscripția „Maseratti 300 g”. costul uneia, 80 de lei!

Între 150 și 200 de lei costă gramul de amfetamină la Bocșa, iar drogații cu pretenții scot din buzunar 450 – 500 de lei pentru gramul de cocaină. Cu 150 – 200 de lei, tinerii își achiziționau substanțele ce produc efecte psihoactive! Din cartierul Nufărul sau de acasă de la Ionuț Pricope. Ușa apartamentului său nu mai deschide însă de ieri pentru consumatorii de droguri. DIICOT l-a încătușat, la fel ca pe alți 4 inculpați, Viorel Moise, Silviu Pui, Loredan Pandaciuc și Sebastian Curelaru.