Breaking News! Unic în România! Pacientă însărcinată în 9 luni cu HIV și COVID -19 la Caransebeș

Pacientă cu HIV și COVID -19 așteaptă să nască la Spitalul din Caransebeș! Caz excepțional se înregistrează la Spitalul Suport COVID -19 din Caransebeș. O familie din Caransebeș a ajuns la Urgențe cu simptome de coronavirus. Pentru amândoi au ieșit testele pozitive la COVID -19.

Potrivit managerului Adrian Cican cazul este, cel mai probabil, unic în România:

A mai fost un caz de pacient cu HIV depistat cu coronavirus la Iași, însă pacientă cu HIV, coronavirus și care așteaptă să nască, prin cezariană în zilele următoare nu cred ca există până în acest moment. Soțul cu HIV și COVID a fost transferat la Reșița, fiind caz special, iar soția a fost internată la secția de Ginecologie a spitalului din Caransebeș și este monitorizată. De asemenea părinții mai au un copilaș de doi ani și jumătate care a ieșit negativ la testul de coronavirus”, ne-a menționat Adrian Cican, managerul unității medicale și municipiul Caransebeș.

Până în prezent 43 de pacienți confirmați au fost înregistrați la Spitalul Municipal de Urgență. Dintre aceștia 22 de pacienți au fost vindecați și externați și 21 de pacienți se află în îngrijire medicală.

FOTO: unica.ro