Un tir a intrat în plin în blocurile din Triaj

explo 1000x200

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu doar câteva momente în zona Triaj din Reșița. Un tir a lovit violent unul dintre imobilele situate în zonă.

În aceste momente polițiștii îndepărtează oamenii șocați care au împânzit zona, pentru a putea ridica prelata tirului. Se pare că șoferul autoutilitarei ar fi de naționalitate rusă și nimeni de la locul accidentului nu se poate înțelege cu el.

Unul dintre martorii care se afla în trafic declară că în momentul în care a văzut autoutilitara venind spre el a frânat brusc, impuls care i-a salvat viața. Ceilalți participanți la trafic, în schimb, nu au fost la fel de inspirați, tirul lovind un taximetru în care se afla o clientă, încă o mașină care se afla în traffic, dar și un autoturism care staționa, după care s-a oprit în bloc.

accident accident triaj

„Un cetățean rus conducea un tir dinspre zona centrală spre Govândari și a intrat pe contrasens, lovind o mașină de taxi care, la rândul ei, a lovit un pieton aflat pe trotuar. La spital au fost transportate trei victim, printre care și șoferul de taxi. Nu se cunosc încă ce cauze au dus la producerea incidentului. Când vom reuși să ne înțelegem cu șoferul tirului vom afla mai multe”, a explicat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642652954363″]

La fața locului se află în momentul de față mai multe autospeciale din cadrul ISU Semenic, dar și mai multe ambulanțe. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers, dar începe să se fluidizeze cu ajutorul polițiștilor rutieri care dirijează traficul în zonă.

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a soldat cu trei victime, o femeie și doi bărbați, transportați de urgență la spital.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642644970103″]

Cauzele exacte ale accidentului nu se cunosc încă, dar, de îndată ce haosul din zonă se va diminua, se va afla cu exactitate ce anume a dus la producerea impactului. Din primele cercetări se pare că șoferul tirului ar fi adormit la volan.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu detalii de la fața locului!

banner 970 x 250