Breaking News! Percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri. Din nou vizat Municipiul Caransebeș

8 perchezii au fost efectuate astăzi de către polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Caraș-Severin în municipiul Caransebeș. Persoanele sunt bănuite de trafic de droguri de risc.

La adresele percheziționate au fost descoperite și ridicate droguri de risc, obiecte folosite la mărunțirea și pregătirea drogurilor pentru vânzare, obiecte folosite la consumul de droguri, 2 culturi in-door de plante de cannabis, în diferite faze de creștere, formate din peste 100 de ghivece, instalații artizanale folosite la cultivarea drogurilor, telefoane mobile și diverse înscrisuri.

leader board 728 x 90 px

8 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caraș-Severin, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere. Începând cu anul 2017, cele 8 persoane sunt bănuite că ar fi comercializat droguri de risc, care ar fi fost achiziționate de la diferite surse din Timișoara și revândute către persoane din zona Caransebeș, în schimbul unor sume începând de la 50 de lei/gram”, se arată în comunicatul IPJ Caraș-Severin.

La activitățile de astăzi au participat polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din Caraș-Severin, întreaga acțiune beneficiind de suportul tehnic și de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române.