Breaking News! Doi frați de 8 și 10 ani dispăruți de la domiciliu

Doi minori au dispărut de la locuința lor din localitatea Petroșnița, învecinată municipiului Caransebeș. Tatăl a fost cel care a anunțat în această dimineață Poliția Caransebeș prin apel la 112, astfel că imediat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au început căutările.

Conform spuselor tatălui, copiii, un băiat de 10 ani și sora acestuia de 8 ani au fost puși în camera lor la culcare, ieri seară în jurul orei 23.00. Atunci a fost ultima dată când tatăl i-a văzut.

Nu se cunosc informații referitoare la vestimentația pe care o purtau la momentul dispariției. Până la această oră, la căutări au fost angrenate peste 100 de forțe, formate din: polițiști, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri și voluntari. Căutările sunt ajutate și de un câine polițist de urmă și a fost solicitat și sprijinul Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

leader board 728 x 90 px

Persoanele care pot furniza orice informații despre cei doi minori, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Semnalmente:

Băiatul, Cristoi Ion Solomon are o înălțime de 1.30 m, greutate circa 35 de kg, păr brunet, tuns scurt, fața alungită, ochi albaștri, nu are semne particulare.

Fata, Cristoi Ileana Maria are o înălțime de 1.20 m, greutate circa 23 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, fața ovală, ochi albaștri, prezintă o cicatrice în partea stângă a capului în urma unei intervenții chirurgicale.

UPDATE:
Cei doi minori, de 8 și 10 ani, din Petroșnița, dispăruți de la domiciliu în cursul acestei dimineți, au fost găsiți de polițiști, la aproximativ de 50 de km de localitatea de domiciliu. Aceștia se află în afara oricărui pericol, iar pe timpul cât au fost plecați, cei doi copii nu au suferit vătămări. Ei urmează să fie preluați de reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru a dispune măsuri conform competențelor.