Brazii de Crăciun, mâncare pentru oi și căprițe. Inițiativa unui centru de agrement de lângă Timișoara

caprita

Domeniile Murani a demarat o inițiativă inedită de reciclare a pomilor de Crăciun. Reprezentanții centrului de agrement îi invită pe timișeni să aducă bradul pe care l-au împodobit de sărbători la sediul acestuia pentru ca de el să se bucure animalele de la fermele de capre și oi din zona Murani.

Cei de la Domeniile Murani spun că oile și caprele adoră să ronțăie brazii, acele și conurile fiind bogate în vitamina C, iar consumul acestora ajutându-le pe cornute la digestie.

Cei care vor să se alăture campaniei sunt invitați să aducă bradul la Domeniile Murani, sat Murani nr. 160-161, în orice zi, între orele 09-18, fără niciun cost de depozitare sau preluare. Pomii pot fi aduși, de asemenea, și la puncte fixe din Timișoara, iar cei de la Domeniile Murani îi pot transporta la ferme contra sumei de 20 de lei. Sau, contra sumei de 50 de lei, brazii pot fi luați direct de la domiciliu.

Campania se desfășoară în perioada 7-14 ianuarie. Mai multe informații puteți obține la 0728.409.245 sau la contact@murani.ro

Foto: Facebook/Domeniile Murani