Brantner a început colectarea deșeurilor din comuna Fârliug

brantner
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Serviciul de colectare a gunoiului menajer și reciclabil a început din această lună, și în comuna Fârliug, județul Caraș-Severin. Brantner este partenerul de încredere. 

Dacă luna martie a fost luna încheierii contractelor, pe raza comunei Fârliug, județul Caraș-Severin, din această lună, lucitorii zonei se vor putea bucura de serviciile de înaltă calitate a operatorului.

Au fost repartizate, deja, pubelele, saci reciclabili și graficele de colectare, prin reprezentanții firmei de salubritate SC BRANTNER SRL Reșița, prezenți la Primăria Comunei Fârliug.

Colectarea gunoiului menajer și reciclabil a început deja, cu data de 01 aprilie 2024.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Începând cu 1 aprilie 2024, colectarea deșeurilor de pe raza Comunei Fârliug va fi făcută de către SC BRATNER SRL.
Cetățenii comunei care au achitat colectarea deșeurilor la Primăria Comunei Fârliug, pe întregul an 2024, pot recupera suma plătită pentru lunile aprilie-decembrie, în urma unei cereri depuse la casieria Primăriei.
Vă mulțumim pentru înțelegere!” – anunță reprezentanții primăriei.

Prin Brantner, județul Caraș-Severin se aliniază la cerințele Uniunii Europene, mai exact, să arunce selectiv, iar operatorul să colecteze selectiv. Cele 29 de localități care fac parte din zona 1 Reșița sunt: Reșița, Anina, Bocșa, Armeniș, Berzovia, Brebu, Brebu Nou, Bolvașnița, Buchin, Bucoșnița, Carașova, Copăcele, Dognecea, Doclin, Ezeriș, Fârliug, Goruia, Lupac, Măureni, Ocna de Fier, Păltiniș, Ramna, Slatina Timiș, Teregova, Târnova, Turnu Ruieni, Văliug, Vermeș și Zorlențu Mare.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/