Brantner a început colectarea deșeurilor din comuna Brebu, Caraș-Severin

brantner servicii

Serviciul de colectare a gunoiului menajer și reciclabil a început din această lună, și în comuna Brebu, județul Caraș-Severin.

Din această lună lucitorii zonei Brebu, județul Caraș-Severin, se vor putea bucura de serviciile de înaltă calitate a operatorului Brantner. Începând cu data de 1 aprilie 2024, serviciul de colectare a deșeurilor de la populație se va efectua de către societatea BRANTNER, desemnată în urma licitației zonale și în baza contractului de delegare a gestiunii încheiat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară INTERCOM DEȘEURI Caraș-Severin, contract care cuprinde mun. Reșița, orașele Bocșa și Anina și 27 de comune, incluse în Zona I Reșița de colectare.

Întrucât containerele tip vechi de 6 mc (cele metalice) nu mai sunt omologate pentru utilizare, acestea au fost retrase, noul operator deținând autocontainiere care operează cu containere de 1,1 mc, din plastic. Acestea sunt de culoare neagră pentru deșeuri menajere, maro pentru biodegradabile, galben pentru plastic și metal, albastru pentru carton și hârtie și verde pentru sticlă.

Acestea vor fi amplasate treptat, începând cu data de 29 martie 2024, în locațiile vechilor containere. Gospodăriile individuale vor primi câte un container negru și unul maro, plus saci de culorile menționate, pentru deșeurile reciclabile

„Ținând cont de informațiile aduse la cunoștință, cetățenii sunt rugați să nu arunce deșeurile la întâmplare, doar astfel putând păstra orașul curat!”, informează reprezentanții Brantner.

Localitățile unde Brantner își desfășoară activitatea, sunt: Armeniș, Berzovia, Brebu, Brebu Nou, Bolvașnița, Buchin, Bucoșnița, Carașova, Copăcele, Dognecea, Doclin, Ezeriș, Fârliug, Goruia, Lupac, Măureni, Ocna de Fier, Păltiniș, Ramna, Slatina Timiș, Teregova, Târnova, Turnu Ruieni, Văliug, Vermeș și Zorlențu Mare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/