„Brâncuși, dragostea mea!”, în Iulius Congress Hall din Timișoara despre muzele marelui sculptor

la Iulius Mall Timisoara o piesă de teatru despre Constantin Brancusi
1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

În Iulius Congress Hall din Iulius Town Timișoara se va pune în scenă piesa „Brâncuși, dragostea mea!”, bazată pe cartea cu același nume.

Despre geniul și inspirația lui Brâncuși a auzit fiecare dintre noi măcar o dată în viață, însă despre marile sale iubiri, care i-au fost și muze pentru câteva piese de excepție, se știe mai puțin. Pe 16 noiembrie, în centrul de evenimente Iulius Congress Hall din Iulius Town, se va pune în scenă piesa „Brâncuși, dragostea mea!”, bazată pe cartea cu același nume, scrisă de autoarea și actrița Claudia Motea, și aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro.

Timp de 70 de minute, nouă personaje feminine, care i-au marcat într-un fel sau altul viața artistului Constantin Brâncuși, vor fi interpretate în cadrul piesei „Brâncuși, dragostea mea!”. Actrița Claudia Motea le va interpreta pe Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Regia spectacolului este semnată de Beatrice Rancea, care aduce în prim plan adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori. Marius Bodochi va fi vocea lui Constantin Brâncuși, iar la pian va interpreta Egizia Soare.

la Iulius Mall, afisul despre Brancusi dragostea mea

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/