UPDATE. Braconaj și uz de armă fără drept. Ziua a început cu percheziții!

Dimineață nu tocmai fericită pentru mai multe persoane din județul Timiș, bănuite de comiterea infracțiunilor de braconaj și uz de armă fără drept. La această oră se pun în aplicare mai multe mandate de percheziție.

7 mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare în această dimineață pe raza județului Timiș. Sunt implicate mai multe structuri și servicii ale MAI: Poliția Municipiului Timișoara – Secția 1 Poliție Rurală, sprijiniți de lucrători din cadrul BIC, SAS, Serviciul Criminalistic, SAESP și Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara. Acțiunea vine în urma efectuării de cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de braconaj, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

UPDATE, ora 19.30

7 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore în urma percheziţiilor din această dimineaţă. Bărbaţii, din localităţile Remetea Mică, Herneacova, Pișchia și Fibiș din Timiş, sunt acuzaţi de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă fără drept și furt calificat.

Poliţiştii au confiscat mai multe arme letale şi neletale, cartuşe, camere cu termoviziune, telefoane mobile şi un aparat cu electroşocuri.