Borduz se dezice de PD-L

Ajuns în faţa instanţei de judecată fiind acuzat de fapte pedepsite cu până la 15 ani de închisoare, primarul comunei Fîrliug a recunoscut că a cam fost lăsat baltă de partid, motiv pentru care se gândeşte să nu mai candideze pentru încă un mandat.

Ioan Borduz l-a atacat dur până şi pe preşedintele Traian Băsescu, căruia îi reproşează că a făcut din România un stat poliţienesc, în care toate sforile sunt trase de DNA şi de structurile de informaţii. Edilul-şef nu a ezitat să vorbească despre “gunoaiele” din PD-L, dar a avut grijă să-şi declare încă o dată admiraţia şi respectul faţă de Sorin Frunzăverde. Borduz a recunoscut că în ultima vreme se simte marginalizat în interiorul partidului. Mai mult decât atât, oameni de aceeaşi culoare politică au dat declaraţii împotriva sa, motiv pentru care acum are un dosar penal pe rolul Judecătoriei Reşiţa, în care e acuzat de deturnare de fonduri europene, dar şi alte infracţiuni. “Nu ştiu dacă voi mai candida. Cu siguranţă le-aş da satisfacţie unora, dar am sufletul împăcat”, a declarat Borduz.

Legat de acuzaţiile pe care i le aduc procurorii DNA, Ioan Borduz se declară nevinovat. “Nu mi-am imaginat vreodată că după ce am pus atâta suflet în acest centru transfrontalier voi ajunge să fiu trimis în instanţă, pentru ceea ce am făcut, nu pentru ce nu am făcut. Dacă există cineva care poate dovedi că am cerut sau că am luat vreun cent ca urmare a implementării acestui proiect, a doua zi îmi dau demisia”, a spus primarul Fîrliugului.

 

Sunt indignat din cauza acestor structuri pe care le-a creat cel pe care l-am votat de două ori, dar regret din tot sufletul. O ţară nu se şpoate conduce cu DNA-ul şi cu aceste structuri de informaţii”, Ioan Borduz, primarul comunei Fîrliug.