„Bordurile nu le pune nicio firmă a nu știu cui”. Orașul e blocat, Robu e nervos!

Mai mulți timișoreni și-au exprimat nemulțumirea pe rețele de socializare cu privire la traficul blocat în zona centrală a Timișoarei. Câteva artere din zona zero a orașului sunt închise deoarece se reasfaltează și se schimbă borduri. Întrebat dacă lucrările erau neapărat necesare, mai ales în această perioadă când traficul e aglomerat, primarul Robu și-a ieșit din fire.

Edilul spune că lucrările le face Societatea de Drumuri Municipale din subordinea Primăriei și că nu este vorba de vreun „șmen” cu vreo firmă privată. „Bordurile le pune SDM-ul, nu le pune nicio firmă a nu știu cui. Se schimbă pavajul ca să arate bine, este penibil! Ce minte trebuie să aibă cei ce lansează poveștile astea că nu știu din ce motiv fac eu borduri. Poate alții au făcut! Noi avem toate lucrările sub contracte cu societatea Primăriei care face pavajul să fie funcțional și să arate frumos. Noi vrem să nu cheltuim și să avem un oraș minunat. Nu se poate!”, a spus Robu, enervat de întrebările presei.

SDM nu comunică însă orice fel de informații presei, în baza legii liberului acces la informații de interes public. Robu spune că nici nu trebuie să o facă! „Dacă participă la licitații diverse, nu pot să vă divulge informații economice. Unde legea le cere să se facă public, se face. SDM am găsit-o în pragul falimentului, am făcut majorare de capital de 4 milioane. SDM este o societate prosperă, care știe să facă lucrări de calitate, are utilaje, are oameni care se pricep. Dar probabil unii sunt deranjați că altădată era mai bine, dacă lucrările ajungeau pe mâna nu știu cui li se puteau plomba străzi și nici dracu nu avea ideea câte plombe se puneau. Cu aceiași bani orașul s-a schimbat radical și asta spune totul! Nu sunt bani mai mulți la bugetul local.”, a răspuns iritat primarul.

1000x200 dacus 02

Robu a mai precizat că SDM participă și la licitații care nu sunt desfășurate de Primăria Timișoara și a dat ca exemplu drumul lărgit la patru benzi de pe teritoriul comunei Giroc.

publicitate si promovare online banner maxagro