Bomba politică a Anului Nou a explodat la Caransebeș!

2020 ar putea face uitate toate schimburile dure de replici dintre președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, și primarul Felix Borcean, iar acesta din urmă să candideze pentru un nou mandat din partea liberalilor!

Ceea ce părea la un moment dat total imposibil începe să devină varianta cea mai sigură pentru PNL de a râmâne la șefie în Primăria Caransebeș. Vela e pe cai mari în Guvernul Orban, îi e aproape imposibil să revină acasă, Andra Pleșa și Marius Isac nu vor putea avea nici care dintre ei statutul de favorit la fotoliul de primar, iar Felix Borcean va fi cu siguranță mai puțin votat fără PNL în spate, dar nu suficient încât să piardă sigur Primăria Caransebeș. În aceste condiții, totul se poate șterge cu buretele. Primul care a întins mâna este chiar Felix Borcean!

„Din partea PNL Caransebeș pentru candidatura la funcția de primar îi văd ca implicați pe Marius Isac și Andra Pleșa, o să vedem cine va fi candidatul PNL. Nu mă interesează ce fac în partid câtă vreme nu activez deloc, să facă ce vor vrea. Eu pot să accept o propunere de candidatură doar dacă Marcel Vela ne lasă în pace și-și vede de treaba lui. Și, evident, în condițiile mele, nu ca data trecută, când mi-a spus să-mi fac eu echipa și abia am prins un post de consilier. Și până și acela a fost dat afară! M-am învățat minte, nu mai lucrăm așa!”, a spus Felix Borcean.

Edilul a mai adăugat că preferă să piardă demn decât să fie iar asimilat cu un „papagal”.