Bujor asculta orbește ordinele lui Mândriloiu

Randi Tokar, Ciprian Rîpanu, Sorin Șonea și Bogdan Bujor sunt în arestul poliției Caraș-Severin. Materialul de urmărire penală însă, relatează mărturiile unor martori care spun că Dan Mândriloiu ar fi, de fapt, cel care le-ar fi dat ordine celor patru.

Dan Mândriloiu, controversatul om de afaceri din Reșița, cel despre care se spune că ar fi una dintre persoanele care administrează din umbră firma Repark, apare menționat în declarațiile martorilor, care povestesc faptul că, acesta ar fi, în realitate, liderul reței mafiote care a ajuns în spatele gratiilor și a șocat Reșița prin gesturile lor, desprinse parcă din filmele de groază.

În plus, potrivit materialului de urmărire penală, despre Bogdan Bujor se mai știe că ar fi „principalul locotentent al lui Mândriloiu, ascultând orbește ordinele acestuia”. În ce îi privește pe Ciprian, Randi și Sorin, aceștia erau subalternii lui Bogdan. Tot Bogdan se ocupa de racolarea altor tineri, cărora le promitea o situație financiară bună, dacă vor colabora cu el și vor asculta de ordinele lui.

Anchetatorii mai cunosc faptul că persoanele care nu ascultau de șantajul sau de presiunile lui Dan Mândriloiu și Bogdan Bujor erau supuse denigrării și unor traume psihice. Mai exact, „neascultătorii” erau transportați în pădure din ordinul controversatului om de afaceri, erau legați de pomi și chiar amenințați cu pistoalele la cap.

Deși „locotenenții” lui Mândriloiu sunt la arest, presupusul șef al rețelei este liber, fără să aibă vreo interdicție.

FOTO: Ciprian Rîpanu (stânga) și Bogdan Bujor